Ninpō-kai 2021 - Ninja camp

26.8.2021

Pozdravljeni,

NINJA TABOR je vedno posebna izkušnja, tokrat pa želimo vsem udeležencem ponuditi še nekaj več. Kar pripravljamo bo zagotovo avantura in spomin za vse življenje. Zato vas vabimo, da se nam pridružite in skupaj z nami doživite nepozabno.

V primerjavi z lanskim taborom, bo letos manj vadbenih tem, v bistvu samo tri. A bodo te tako bogate, da jih bomo s trudom stlačili v program. Prva tema bo Sui-jutsu (veščina vode), v sklopu katere se bomo učili neslišnega vstopa in gibanja po vodi, posebnega Ninja plavanja z zavezanimi rokami in nogami, dihanja pod vodo, pripravo splavov in podobnega. Druga tema bo Ka-jutsu (veščina ognja) v sklopu katere se bomo učili kako, kdaj in kje zanetiti ogenj, kako narediti dimno bombo, baklo, ognjeno puščico in dimne signale, za konec pa izkusili še edinstveno izkušnjo ognja. Tretja tema pa bo Kyū-jutsu (veščina lokostrelstva), kjer se bomo učili kako narediti svoj lok in puščice, načine različnega streljanja in skupinske uporabe. Kot vedno pa bo vključeni tudi jutranja Meisō meditacija, utrjevanje in raztezanje, predviden pa je tudi nočni pohod z baklami. Za tiste, ki so si tega želeli že lani, bomo adrenalinski raft po Kolpi pripravili že v četrtek (doplačilo: odrasli 20€, otroci 10€). Ker bomo za nekatere aktivnosti potrebovali tudi zunanje sodelavce, je tokratni skupen znesek žal malenkost višji od lanskega.

Tudi letos bo tabor potekal v neokrnjeni naravi doline reke Kolpe, v avtokampu Kolparaft Skender, ki se nahaja v kraju Laze pri Predgradu, naše aktivnosti pa se bodo odvijale v neposredni bližini in seveda v biserno čisti reki Kolpi. Kolpa je namreč ena najbolj čistih slovenskih rek. Tudi letos bo poskrbljeno za prehrano, zato bo tudi tokrat to dogodek kamor boste lahko prišli s svojo družino, otroci, partnerjem ali prijatelji. Lahko bodo vadili z nami, ali pa nam samo polepšali in obogatili druženje. Predznanje ni potrebno, dobrodošli so tako tudi tisti, ki vadijo kakšno drugo borilno veščino ali pa sploh nič, saj se bomo učili stvari, ki niso vezane no nobeno borilno veščino. Nekateri aktivni člani se še nikoli niso udeležili našega Ninja tabora in morda je sedaj prišel čas, da boste končno z nami. Tudi tokrat pa boste lahko za kampiranje z zajtrkom uporabili turistični vaučer!

Zagotovo bo torej letošnji NINJA TABOR dogodek, ki ga ne gre zamuditi.

Datum: 26. – 29.08.2021
Ker bo prvi trening že 27.08. ob 10.00 uri zjutraj, svetujemo, da se v kamp prispe že v četrtek 26.08.

Zadnji rok prijave je 15.08.2021

Pripravili smo več opcij, izberite svojo in se prijavite čim prej. Po prijavi boste prejeli seznam potrebne opreme.

Za info pokličite na: 041 711 840